<

У мережі обрали найгарнішу військову ЗСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 10.03.2018 / Новини / , /
Перегляди
25
/ Коментарі відсутні

В Україні вперше відбувся фотоконкурс «Miss Military Fantasy», в якому 124 жінки-військові Збройних сил України (ЗСУ) змагалися за звання найкрасивішої.

Про це пише ZIK.

«Перший в історії Збройних сил України фотоконкурс «Miss Military Fantasy»- завершено. На сторінках «Бойового бюлетеня» «Народжені вільними» ми побачили 124 українські амазонки… Переможницею фото-конкурсу «Miss Military Fantasy» в 2018 році стала старший солдат Ольга Бенда, за яку віддали свої голоси 16 203 наших читачів», – сказано в повідомленні.

Відзначається, що Ольга працювала кухарем в 72-й бригаді імені Чорних Запорожців. У 2017 році вона перебувала на передових позиціях сил АТО в районі Авдіївки. Там дівчина потрапила під ворожий обстріл і їй пошкодило ногу, яку довелося ампутувати.

«До поранення захоплювалася кулінарією, легкою атлетикою, волейболом. Після поранення з’явилися нові захоплення – вишивка, плетіння бісером. Також багато часу приділяю вихованню сина», – розповіла вона

Незважаючи на серйозне поранення, Ольга змогла повернутися до нормального життя. Коли її самопочуття покращилося, вона знову поїхала в АТО.

«Пішла б я служити в армію, знаючи, що так трапиться? Так, без сумніву. Нехай я втратила ногу на фронті, але зате багато знайшла: зустріла коханого (гранатометчик 72-ї бригади Олександр Бенда), вірного чоловіка і вірних друзів-побратимів. Знаєте, військове братство – це щось особливе, дуже міцне. У мирному житті таких стосунків, напевно, не існує», – сказала вона.

Уточнюється, що після поранення дівчина вирішила здобути вищу освіту і тепер навчається на другому курсі Одеської національної академії зв’язку. Одночасно з цим працює в столичному військкоматі.

«Я дуже сподіваюся, що з часом повернуся до спорту. Моя мрія – гідно представити Україну в наступних «Іграх нескорених» (Invictus Games). Моє гасло – «Ніколи не здавайся», – запевнила дівчина.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер