<

У мережі обговорюють фото Михася Порошенка з написом RUSSIA на грудях

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:56 | 5.05.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарів 6

Мережеві завсідники закликали Михайла Порошенка бути ретельним під час добору одягу.

У мережі інтернету обговорюють фото з відпочинку Михайла Порошенка, сина президента України, у престижному британському коледжі Concord College. Зокрема, журналіст Радіо Свобода Левко Стек на своїй сторінці у Facebook звернув увагу на те, що Міша позує в стилізованій по-рашинськи футболці Russia, – пише Корреспондент.

Дехто з дописувачів спробував аргументувати, що на фото футболка з написом RSSIA, що значить Russian Summer School of Institutional Analytics (Російська літня школа з інституційного аналізу). Слід зазначити, що на знімку дійсно бракує літери U.

Разом з тим видання КП в Україні проаналізувало інші фото з облікового запису друга Михайла Порошенка – Сергія Кизієва, звідки і був узятий знімок, і виявило там Михайлового товариша в однаково оздобленому реглані.




коментарів: 6
    • хто тут “младенец” і в чому заключаеться “истина” ? розтлумачте будь ласка

  1. Давайте по іншому.Що на язиці і що в голові,уявіть дану поведінку сина президента у нормальній країні по відношенню до сусіда агресора.Мені здається, що пів країни відразу уже мяко кажучи висловили свою думку,особливо хто поховав своїх рідних причетних до цього клятого “інциденту”А може це просто фотомонтаж,тепер можливості безмежні, інакше власне я цього не можу з-розуміти!Мабуть треба зясувати походження і публцікацію цього фото,теж мені жарти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця