<

У Маріуполі попрощалися з 22-річним волинським військовим: на Волині оголошено день жалоби

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:51 | 23.01.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Заупокійна молитва, а також прощання побратимів із загиблим від кулі снайпера 22-річним волинянином Миколою Сорочуком відбулося 23 січня у місті Маріуполь Донецької області.

Про це повідомляють Волинські Новини.

Так, під час церемонії прощання були присутні військові капелани, бойові побратими, а також кохана дівчина Миколи.

Відправа за загиблим воїном відбулася у Маріуполі о 16:00. Опісля тіло військового повезли в останній путь до рідної домівки. Орієнтовно жалобний кортеж прибуде на Волинь 24 січня близько 8:00 години.

Тим часом 24-25 січня на Волині оголосили дні жалоби за загиблим в ООС військовослужбовцем Миколою Сорочуком. Про це йдеться у Розпорядженні голови Волинської облдержадміністрації, – зазначають на сторінці Волинської ОДА.

Прощання із полеглим Героєм розпочнеться 24-го січня у нижньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору міста Луцька. Наступного дня, 25-го січня, відбудеться громадська панахида та поховання.

Відповідно до розпорядження на всій території Волинської області на будинках і спорудах органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій будуть приспущені Державні Прапори України.

Нагадаємо, полеглому під Маріуполем уродженцю села Лище Луцького району Миколі Сорочуку було всього 22 роки. Він загинув 22-го січня 2020 року, в День Соборності України, від кулі ворожого снайпера. Також 23-го січня у селі Лище Луцького району у пам’ять про загиблого бійця Миколи Сорочука провели жалобну лінійку. Хлопець через рік після закінчення школи пішов добровольцем на війну.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер