<

У Маневицькому районі двох братів судили за знущання над майстром лісу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:33 | 8.03.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

У червні 2017-го року двоє братів побили майстра лісу Тельчівського лісництва ДП «Колківське лісове господарство» за те, що перешкодив їм поріщати на пилорамі деревину, яку вони самовільно зрубали в лісі. Подія сталася у селі Матейки Маневицького району.

Днями ж Маневицький районний суд виніс кривдникам вирок. Його опублікували на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень, – передає ВолиньPost.

Як розповів у суді потерпілий майстер лісу, він прийшов до пилорами за слідами підводи, які вели від місця незаконної рубки дерев до господарства братів. Тож, прийшовши до них, чоловік намагався перешкодити обробці зрубаної деревини на пилорамі. Утім, туди його не пустили. Натомість штовхнули на землю й добряче побили руками і ногами. 

До слова, обоє братів у суді свою провину визнали й просили їх суворо не карати.

Обоє кривдників отримали по два роки позбавлення волі. Утім, одного звільнили від відбування покарання згідно з законом «Про амністію», а інший отримав два роки «умовно». 




один коментар
  1. На мийці застрелили людину і дали 2 роки умовно а тут за дурницю. Якби був нормальний лісник то ніхто нічого некралиб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця