<

У Маневичах розшукали 3-річну дівчинку, у Володимирі – 13-річну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:52 | 17.05.2021 / Новини / /
Перегляди
11
/ 1 коментар

16-го травня близько 20:30 у Маневичах зникла 3-річна дівчинка. Вона пішла в невідомому напрямку разом з вівчаркою, з якою нерозлучна. Також розшукали 13-річну дівчину з Володимира, яка довгий час пішла з дому і не поверталась.

Через кілька хвилин мати помітила її відсутність і одразу сповістила правоохоронцям, – повідомляє поліція Волинської області.

На пошуки були підняті по тривозі десятки поліцейських Камінь-Каширського районного відділу поліції, відділення поліції в Маневичах та відділу поліцейської діяльності у Любешові, Луцького районного управління поліції, роти поліції особливого призначення, кінологи, управління карного розшуку, Нацгвардія, працівники ДСНС.

На щастя, дівчинку, яка заблукала з собакою, помітила небайдужа місцева мешканка і забрала до себе. На той момент на пошуки дитини вийшли вже сотні місцевих мешканців, тому інформація про пошуки поширилася швидко. 

Ось що розповідає про випадок пані Любов: «Надворі сутеніло, деякі мої діти гралися на вулиці, я виглянула у вікно і побачила незнайому дівчинку з собакою. Ми злякались тварини, але та була спокійна. Я забрала дівчинку в будинок, зігріла, переодягла, бо вона змокла, згубила взуття. Потім запропонувала піти шукати маму, але сусіди її не впізнавали. Дівчинка назвала своє ім’я та імена батьків».

Згодом приїхав чоловік громадянки і також спробував розшукати батьків. Але від інших людей почув, що всіх підняли на пошуки зниклої дівчинки, тому дізнався адресу та привіз її цілою й неушкодженою додому. 

На матір поліцейські склали адмінматеріал за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

Ще одне повідомлення про зниклу дитину отримали поліцейські Володимира-Волинського. Тут пішла з дому і тривалий час не верталась 13-річна дівчина. На щастя, її поліцейські знайшли швидко і повернули додому. З членами сім’ї провели профілактичну бесіду. 




один коментар
  1. Страшний надпис на кофті 13ти річного дівчати.
    Чому вона втратила надію?
    Скорше всього їй треба якась серйозна допомога, а не просто “знайшли-повернули”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа