<

У Лисичанську оголошено надзвичайний стан через відсутність води

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:36 | 22.10.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Лисичанська міськради ввела надзвичайний стан державного рівня. Місцева влада вже готує листи профільним структурам, президенту Володимиру Зеленському та очільнику Кабміну Олексію Гончаруку.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби мерії міста, – передає УНІАН.

Надзвичайну ситуацію в Лисичанську спровокувало повне обмеження електроенергії місцевому водоканалу через борги. Тому підприємство не може виконувати свої функції: водопостачання і водовідведення.

Унаслідок проблем з водою чиновники внесли зміни у графіки роботи шкіл та закладів культури. Роботу об’єктів соціальної інфраструктури також можуть тимчасово зупинити та внести зміни до режиму роботи лікарень аж до скасування запланованих операцій.

Місцева влада вже готує листи профільним структурам, президенту Володимиру Зеленському та очільнику Кабміну Олексію Гончаруку.

У Луганській області майже 80 тис. жителів трьох міст залишились без води. 18-го жовтня через заборгованість за спожиту електроенергію відключили від електропостачання три насосні станції ЛКСП “Лисичанськводоканал” (“ГТВ”, “Білогорівська” та “Боровська”).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа