<

У липні на Волині заплановано провести 14 земельних аукціонів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:57 | 1.07.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Упродовж липня у Волинській області заплановано провести 14 земельних аукціонів, на яких учасникам пропонуватимуть права оренди та власності на 34 ділянки різного призначення.

На 12 торгах пропонуватимуть права оренди на 27 наділів державної власності сільськогосподарського призначення у Локачинському, Рожищенському, Ківерцівському, Ковельському, Ратнівському, Любомльському, Горохівському, Маневицькому та Володимир-Волинському районах.  Їх загальна площа складає 518,96 га, а стартова вартість – 812,7 тис.грн.

Окрім того, на два аукціони виставлено права власності та оренди на 7 земельних ділянок комунальної власності у м. Луцьк та Турійському районі. Зокрема в обласному центрі на торгах продадуть у власність шість ділянок загальною площею 1,23 га, які призначені для ведення бізнесу та розташовані у промислових районах міста.  В разі успішного аукціону міський бюджет отримає як мінімум 2,1 млн грн.. Ще одна ділянка, у Турійському районі, має площу 2,14 га та вартість річної оренди 2,2 тис.грн.

Уся інформація про час, місце, організаторів аукціону є доступною та розміщена на сайті Держгеокадастру у рубриці «Земельні аукціони».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа