<

У Львові чоловік стріляв з вікон, а потім застрелився

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:27 | 27.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Після сварки чоловік вирішив помститися співмешканці.

У Львові 27 лютого чоловік влаштував стрілянину з вікна по машинах, а також по дверях в під’їзді. В результаті поранення в ногу отримав син його співмешканки. Зловмисник застрелився сам, коли на місце прибули правоохоронці, повідомляє прес-служба ГУ НП у Львівській області.

Правоохоронці встановили особу зловмисника – ним виявився раніше двічі судимий за злочини, пов’язані з наркотиками, 46-річний львів’янин.

“Встановлено, що напередодні чоловік посварився зі своєю співмешканкою, яка проживала разом зі своїм 23-річним сином в тому ж будинку. Зловмисник, зробивши кілька пострілів у вхідні двері, поранив сина своєї співмешканки в ногу, після чого повернувся в свою квартиру на другому поверсі і зробив кілька пострілів з вікна, влучивши в лобове скло автомобіля, який їхав вулицею, а також у вікна будинку навпроти”, – сказано в повідомленні.

Коли на місце події прибули правоохоронці, чоловік застрелився.

“Зараз проводяться слідчі дії, з’ясовується, скільки всього було здійснено пострілів, а також звідки у нього зброя. Буде призначено низку експертиз, в тому числі для встановлення того, чи перебував чоловік у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння”, – йдеться в повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця