<

У Луцьку з’явилася вже друга “сонячна” лавка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:27 | 31.08.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Вже другу «сонячну» лавку встановили у Луцьку. Лава з сонячною батареєю, від якої кожен охочий може зарядити свій гаджет, облаштована на території Кафедрального собору Святої Трійці.

Про це пише«Громадське. Волинь».

Ініціювали встановлення лавки з нагоди Дня Незалежності України волонтери Фундації розвитку громад спільно з компанією «Спеціалізовані енергетичні технології».

«Ми хотіли, щоб усі бажаючі, віряни, семінаристи, які приходять в Собор та в сквер, відпочити або послухати Службу Божу, могли комфортно провести час та підзарядити свої мобільні пристрої: телефони, планшети, ноутбуки тощо», – пояснюють на сайті громадської організації.

Таке розміщення «сонячної» лавки корисне не тільки для користувачів, але і для собору. «Людина завжди знаходить Бога через якісь певні засоби. Хтось приходить до Бога через мистецтво. Можливо, хтось знайде Бога, коли занадто перейматиметься захопленням гаджетами чи навіть шукаючи покемонів», – каже голова інформаційно-видавничого центру Волинської єпархії УПЦ КП протоієрей Віталій Собко.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер