<

У Луцьку відбувається медіафорум

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:00 | 18.09.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У неділю, 18 вересня, журналісти з різних куточків України приїхали до Луцька на «WEST MEDIA FORUM». Його мета – обговорення актуальних проблем сучасної журналістики та напрацювання шляхів їх вирішення.

«Ідея провести такий захід у Луцьку виникла спонтанно, як альтернатива нашумілому проекту «Фестиваль журналістики», який подали на міський конкурс громадських ініціатив. Або як його ще називають в середовищі молодих журналістів – «Фестиваль каші». Водночас, потреба провести такий форум назрівала вже давно, адже професійного спілкування серед нашого цеху бракує», – зазначила співорганізатор заходу Наталія Пахайчук, – повідомляє Громадське.

Серед спікерів форуму – відомі журналісти та медіа-аналітики: Олександр Голубов, Вадим Войтик, Іван Корсак, Олександр Білінський, Олександр Тарасов, Богдан Кутєпов, Сергій Рачинський, Андрій Сірук. Модерує захід Андрій Куликов.

«Журналісти, які живуть в одному куточку України, мало знають про те, як живуть їх колеги в інших куточках країни. Тому дуже добре, що виникла така ініціатива, як «WEST MEDIA FORUM». Це дуже добра ознака і я знаю, що з неї будуть корисні плоди. Перед нами приблизно сім годин розмов, але як закликаю вас перетворити ці розмови на обговорення», – зазначив журналіст, модератор заходу Андрій Куликов.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок