<

У Луцьку відбудеться гастрономічний батл «волинські політики vs журналісти» заради допомоги АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:54 | 26.06.2015 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

28-29 червня а стінах Луцького замку проходитиме ІІ Lutsk Food Fest.

Захід обіцяє вразити своєю масштабністю, новими ідеями, учасниками та неповторною програмою. Жителів та гостів міста частуватимуть угорською, мексиканською,  німецькою, болгарською і, звичайно, українською кухнею. Крім того, у кожного буде чудова можливість долучитися до волонтерських програм та допомогти волинським солдатам в зоні АТО, – повідомляють організатори.

Головною фішкою цього заходу стане інтерактивний аукціон, до проведення якого долучилася ГО «Фундація розвитку громад». На ньому будуть представлені страви відомих політиків та журналістів Волині. Тож якщо ви захочете спробувати страви від команди уряду (Тарас Яковлев, Олександр Пиза, Ірина Констанкевич, Андрій Козюра, Аскольд Пекарський) чи команди четветої влади (Сергій Мартинюк, тандем Кодлюк&Березюк, Михайло Гарщаль, тандем Чорнуха&Ткачук), готуйте гроші та приходьте до замку 28 червня о 16:00. Зауважимо, що процес приготування їжі розпочнеться раніше.

Організатори повідомляють, що усі виручені на аукціоні кошти будуть передані ВОГО «Фундація розвитку громад» для забезпечення потреб волинських бійців в зоні АТО. Звіти про направлену допомогу можна буде знайти на офіційному сайті організації, а також у соц. мережах.

«Коли постала ідея організації другого фестивалю гастрономічної тематики, то соціальний аспект – це перше, що ми обговорювали, бо то виклик сьогодення. Фестиваль має демонструвати, що такими креативними та цікавими ідеями можна отримувати кошти на потреби наших бійців. Саме через це ми вирішили включити таке інтригуючи змагання представників місцевого самоврядування, депутатів з відомими представниками ЗМІ та громадськості в програму. Так зване кулінарне шоу полягатиме в тому, чия група більше заробить коштів. Це буде ще одним елементом об’єднання цих людей навколо спільної проблеми українського суспільства», – привідкрив завісу заходу начальник відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради Олексій Веремійчик.

«Наша ГО активно долучалася до попереднього фестивалю із благодійним фотостендом, де була назбирана фінансова допомога для бійців 14 бригади. Зараз наша місія буде більше споглядальною, але тим не менш – приємно, що відомі люди Волині та безпосередньо Луцька за допомогою власних кулінарних талантів долучаться до благодійності. Власне, питання матеріального забезпечення наших солдат постає особливо гостро, потреби є постійні, особливо в технічному споряженні (рації, приціли тощо). І поки ці хлопці нас захищають від «скаженого сусіда» на Сході, ми зобов’язані підтримувати їх дух та допомагати у всьому», – стверджує виконавчий директор ВОГО «Фундація розвитку громад» Юлія Євпак.

«Ми почули досить багато позитивних відгуків від учасників та гостей попереднього заходу. Був і негатив, який ми, власне, вирішили виправити, повернути в правильне русло на наступному заході», – додаєголова оргкомітету фестивалю Сергій Карпюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця