<

У Луцьку торговці з старого ринку заблокували міськраду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:59 | 30.08.2017 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У Луцьку підприємці, які працюють на ринку Центральний, заблокували міську раду після того, як депутати проголосували проти поновлення договору оренди ділянки, на якій розташований ринок.

Про це повідомляє місцеве видання Волинські новини.

“Підприємці Центрального ринку перекрили депутатам міськради вихід із зали засідань. Вони незадоволені рішенням щодо відмови Волинській облспоживспілці в поновленні договору оренди землі для обслуговування ринку Центральний на вулиці Глушець, 1 (площею 0,5904 га), прийнятому під час 30-ї сесії міськради сьогодні 30 серпня”, – йдеться в повідомленні.

У свою чергу депутати намагалися пояснити, що блокує рішення сама облспоживспілка, яка готова вже завтра вимкнути підприємцям електропостачання. Але підприємці вимагають прийняти рішення про поновлення договору оренди. На адресу депутатів лунають вигуки “ганьба” і “рішення переглянути”, “дайте людям працювати”.

До мітингувальників вийшов заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук і запевнив, що підприємців ніхто не планує виганяти, а хочуть шукати компроміс. Зокрема, для цього створять робочу групу з вирішення питання. Але керівник облспоживспілки Володимир Горгут почав підбурювати людей, внаслідок чого частина з них зайшла до сесійної зали.

Також підприємці перекрили вулицю Богдана Хмельницького. Тримаючись за руки, вони блокують вихід із зали засідань. У пленарному засіданні оголосили перерву.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер