<

У Луцьку син погрожував вбити матір та підірвати відділ поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:42 | 25.12.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

У Луцьку молодий чоловік у міськвідділі погрожував вбити та розчленувати матір, та підірвати міськвідділ. Жінка, яка спочатку мала намір написати заяву на сина, злякавшись його погроз, передумала.

Інцидент стався увечері 24-го грудня, повідомляє «Волинь 24».

На штабний телефон “Самооборони” звернулася лучанка. Жінка сказали, що її душив син. Матір втекла з дому і просила допомоги. Прибувши за вказаною адресою, самообронівці й справді застали під будинком стривожену жінку. З під’їзду згодом вийшов і син із товаришем. За словами матері, у хаті він “розвів притон”. Порозмовляти з парубком не вдалося, він одразу почав поводити себе неадекватно і дуже зухвало.

Відтак молодого чоловіка доставили у міськвідділ ГУНП у Волинській області. Мати разом із ним поїхала у поліцію, бо мала намір написати заяву за систематичні знущання з неї.

Та навіть у стінах міськвідділу чоловік поводив себе неадекватно та агресивно. Погрожував підірвати всіх: і частину Нацгвардії (на той момент у стінах відділку були нацгвардійці), і міськвідділ.

Оскільки він поводив себе агресивно, а відтак була підозра, що чоловік перебуває під впливом наркотичних засобів, до відділку викликали швидку допомогу. Але чоловік відмовився проходити експертизу.

Без згоди доставити його в наркодиспансер чи психіатричну лікарню, де б могли з’ясувати, чи вплинули на поведінку чоловіка алкогольні напої або наркотичні засоби, чи в нього є розлади психіки, не можуть.

Коли всі розійшлися, юнак просто стінах міськвідділу став обзивати матір та обіцяти її вбити, порубати у ванній та принести в мішку у поліцію.

“Я не сдохну, я еще всех переживу. Ти меня еще плохо знаеш. А ти мне с..ка, б…дь, с самого едства сламала с…ка жизнь. Ти тварь! …Я тебя убью, я отвечаю. Приду домой – тебя порубаю в ванне, с…ка, дичь. И принесу ее в мешке вам”, – обіцяв чоловік.

Чоловік розповілав, що він боксер і рукопашник, а жінку, яка дала йому життя, обіцяв “відправити у Верховну Раду ліверною ковбасою”, пустити по світу бомжихою.

Після таких погроз матір побоялася писати заяву на сина. У поліцейських не було іншого виходу, аніж відпустити чоловіка, адже законних підстав затримувати його надалі не було. Матері ж порадили пересидіти ніч у знайомих.




один коментар
  1. шо за це дибіли там стовбичать?? де поліція??? цей нелюд наговорив на адмінку за лайку і на кримінал за погрозу вбивством і теракти ( підірвати відділ). що ж вони тупі такі..нема підстав, ага….йолопи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер