<

У Луцьку п’яний анестезіолог брав участь в операції 5-річного малюка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:59 | 14.03.2016 / Новини /
Перегляди
2
/ 1 коментар

У Луцьку нетверезий лікар брав участь в операції п’ятирічного малюка. Так стверджують батьки дитини. Хлопчика шпиталізували з підозрою на апендицит, а вже після операції до них вийшов анестезіолог, від котрого несло алкоголем.

Про це йдеться у сюжеті перших західноукраїнських новин «Огляд дня» (ZIK).

Перед самою операцією, поспілкувавшись із лікарями, батьки хлопчика були певні, що все гаразд. Адже їм фахово все розтлумачили і заспокоїли. Та вже після операції поведінка анестезіолога приголомшила.

«Завершилася операція, цей анестезіолог привіз на каталці дитину в палату. Я йому допомагав цю каталку тримати і таке відчуття було, що він хилиться до стіни. Він став говорити, а в нього язик заплітається», – розповів тато хлопчика Сергій Сачук.

«Переді мною стояла людина, яка виглядала п’яною і казала нісенітниці. Він говорив: коли ваша дитина вийде з анестезії, погодуйте її груддю. А я кажу: «лікарю, дитині 5 років». Оскільки нас багато було в палаті, то дівчата почали за спиною мені кричати, що з лікарем щось не те», – стверджує мати Наталія Сачук.

Налякані поведінкою лікаря, батьки викликали поліціянтів. «Прибувши на місце, лікаря в лікарні не знайшли, оскільки його уже не було. Потім батько звернувся з Луцький міський відділ поліції із заявою, щоб у подальшому запобігти таким випадкам», – повідомила інспектор Патрульної поліції Луцька Юлія Щолокова.

Анестезіолог Олег Шелест і справді втік із медзакладу, не добувши і до кінця зміни, кажуть батьки. Зараз він на лікарняному, на телефонні дзвінки не відповідає. У лікарні тим часом планують провести власне розслідування. Тим паче, що анестезіолога не раз бачили напідпитку.

Від моменту, коли трапився інцидент і заяви батьків до поліції минуло уже п’ять днів, однак провадження там не відкрили досі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер