<

У Луцьку п`яна наречена покусала жінку-поліцейську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:52 | 20.11.2016 / Новини /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Кілька годин не вщухав скандал у луцькому нічному клубі «Версаль»: гостя, яка відпочивала тут, поконфліктувала зі знайомим, опиралася охороні, яка хотіла її вивести, а згодом напала і на поліцію, яка приїхала її втихомирювати.

Інцидент відбувався у ніч на неділю, 20 листопада. Дівчина на ім’я Оля святкувала у Версалі «дєвішнік» – наступної п’ятниці у неї заплановане весілля, повідомляє Волинь 24.

Забирати її з нічного клубу приїхав наречений з друзями – у тих, своєю чергою, щойно закінчився «мальчішнік». Підігріті алкоголем молоді люди щось не поділили: Оля стала сваритися і шарпатися з одним з друзів нареченого.

Втрутилася охорона, але все закінчилося подряпаними обличчями і шиями «сек’юріті» Версалю. Оля вела себе вкрай агресивно і вимагала «не чіпати її», дряпалася і билася. Охоронці викликали поліцію – заявили про нападницю і попросили допомогти владнати конфлікт.

Прибула поліція і Самооборона. Знову почалася потасовка: наречена кидалася на охорону клубу, самооборонівців. Не лишалися осторонь і супутники Олі: вони то втихомирювали, то захищали дівчину.

Прибула поліція. Дівчина заявила: не покине клубу, поки їх не нададуть запису з камер відеоспостереження, де зафіксовано, «як охорона мене б’є». Їй пояснювали: записи вилучає слідчий. Аби він мав підстави це зробити, треба поїхати в міськвідділ і достеменно розібратися у ситуації.

«Я без відео нікуди не поїду» – вперто казала дівчина. І навіть стала телефонувати на 102 – мовляв, «тут якісь люди хочуть мене забрати, щось від мене хочуть, захистіть мене від них». (з моменту відмови їхати у відділок починається відео)

https://youtu.be/y2QDs2ZbLyQ

Втрутився наречений, став шарпати поліцейських, захищаючи Олю. Його спочатку попередили, що не варто такого робити, потім одягнули кайданки.

Оля, побачивши це, стала кричати, лаятися і дряпатися. Зрештою, одягнули кайданки і на неї – повели в машину. Дорогою вона ногою поранила одного з активістів Самооборони, а також вкусила жінку-поліцейську.

Її, а разом з нею і її нареченого і одного з його товаришів, який теж «заривався» до поліції, повезли на обстеження у наркодиспансер. Виявилося, у Ольги – 1,81 проміле алкоголю в крові (норма, за якою дозволяється керувати авто – 0,2 поміле).

На Ольгу і її супутників поліція склала протокол за злісну непокору правоохоронцям і хуліганство.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер