<

У Луцьку продовжує свою роботу скандальний салон еротичного масажу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:51 | 7.12.2017 / Новини /
Перегляди
19
/ Коментарі відсутні

У спа-салоні «Карамель», який вперто не бачать головні посадовці від правоохоронних структур, цими днями – вихідні.

У закладі у відповідь на дзвінки кажуть, що не працюють. Вочевидь, «законному» масажному комплексу з оголеними працівницями, готовими довести клієнтів до екстазу, і справді нема чого боятися, йдеться у сюжеті, – пише VIP.

Після розслідування журналістів та виходу викривального сюжету про діяльність масажного салону «Карамель» ним мали б зацікавитись правоохоронці. Але поки поліція шукала докази і ознаки злочину – салон встигли “закрити”.

Аби дізнатися як просувається розслідування, журналісти телеканалу зателефонували до начальника ГУ НП у Волинській області Петра Шпиги.

«Ви ж дали вже інформацію на телебачення, яке ви хочете розслідування щоб було? Якщо ви вже все реально розказали та показали? Прийдете, ми вам все розкажемо», – розповів головний поліцейський Волині.

«Тобто це все правда і там дійсно надають послуги інтимного характеру», – поцікавилися журналісти.

«Я вам не казав, що це правда. Це ви собі версії висуваєте: правда, неправда. Буде правда, коли ми притягнемо до відповідальності, якщо це буде», – відрубав Петро Шпига та кинув трубку.

До слова, салон так званого “чоловічого масажу” журналісти “Аверсу” бачили зсередини. 

«І тепер ми знаємо, що масаж – це коли дві оголені дівчини можуть довести клієнта до ерекції своїми сідницями та іншими частинами тіла», – йдеться у сюжеті ТРК.

Засумнівавшись, що задоволення клієнта обмежується лише масажем, журналісти зареєстрували підозри про можливі злочини у Головному управлінні у Волинській області. Проте правоохоронці вочевидь не встигли у «Карамель», адже як кажуть у салоні, наразі вони не працюють.

Зокрема, про те, що заклад закритий, повідомили журналістці, яка зателефонувала у салон начебто для того, щоб купити сертифікат брату на день народження.

«Вочевидь, не працювали дівчата лише кілька годин, та й попередній запис чомусь пропонують лише тоді, коли у слухавку лунає чоловічий голос», – наголошують на телеканалі. Зокрема, у спа-салоні «Карамель», почувши у слухавці чоловічий голос, оформили попередній запис на «масаж».

«Правоохоронні органи з такою продуктивністю роботи можуть дочекатися, коли персонал «Карамелі» постаріє. Адже коли журналісти поїхали у поліцію Волині, аби дізнатися, чи заява про злочин, яку вони подали, вже стала кримінальним провадженням, то відповідний підрозділ виявився ані для них, ані чергових поліції недоступним.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа