<

У Луцьку “мінували” торговий центр «Глобус»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 1.04.2015 / Новини /
Перегляди
22
/ Коментарі відсутні

У чергову частину УБОЗ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про замінування торгового центру у місті Луцьк, що на вулиці Єршова.

Правоохоронці провели ряд заходів, зокрема оточили територію, заблокували рух транспорту та евакуювали на безпечну відстань понад 700 працівників і відвідувачів закладу, – повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

«На місці події працювали кінологи та експерти-вибухотехніки. Після ретельної перевірки території і транспортних засобів, які були припарковані неподалік, вибухових предметів правоохоронці не виявили», – повідомив виконуючий обов’язки начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Анатолій Петрушин.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

Жартівнику загрожує до шести років позбавлення волі. Працівники міліції проводять заходи щодо встановлення особи, яка повідомила про псевдозамінування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер