<

У Луцьку екс-працівник поліції пограбував дітей і потягнув їх у кафе

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:25 | 14.05.2017 / Новини /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

На вулиці Конякіна у Луцьку колишній поліцейський відібрав у дітей портмоне і телефон, після чого завів їх у кафе – і викликав поліцію.

Пригода трапилася у суботу ввечері, 13 травня, інформує власкор Волинь24.

Вулицею гуляли четверо дітей 6-7 років – троє хлопчиків і дівчинка. Поблизу кафе «Волинь» (неподалік заправки OKKO) до них підійшов чоловік. Зі слів дітей, він відібрав у них портмоне, де було 300 гривень, і мобільний телефон.

По тому він змусив дітей піти з ним у кафе, де гостював з кількома друзями. І викликав поліцію. Поліцейським чоловік заявив: ці діти – жебраки, і їх треба забрати у відділок, аби з’ясувати, де їх батьки.

Коли діти заявили, що чоловік відібрав у них портмоне і телефон, поліцейські обшукали чоловіка – і справді виявили ці речі при ньому. Той спершу кинувся тікати, і поліцейські одягнули на нього кайданки. Потім чоловік заявив, що поліцейські йому підкинули дитячі речі.

Зрештою на місце прибули батьки дітей, які виявилися цілком благополучними громадянами.

А сам дивний чоловік виявився колишнім працівником Ківерцівського райвідділу поліції на ім’я Валентин Хрупчик. З поліції звільнився рік тому.

З місця події чоловік дзвонив «знайомим» у поліції і просив про допомогу.

А уже під час перебування у міськвідділі поліції Валентин Хрупчик спілкувався по телефону з заступником прокурора Волинської області, колишнім очільником волинської міліції Віктором Швидким. «Сказав Швидкий прийти до нього у понеділок на прийом!» – заявив Хрупчик, поклавши слухавку.

Неадекватна поведінка чоловіка може пояснюватися тим, що незадовго до інциденту той міг вживати наркотики. Принаймні, за словами очевидців, поведінка його була мало схожа на адекватну чи таку, яка буває у звичайних п’яних людей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок