<

У Луцьку до ресторану «Мелодія» не пустили нацгвардіця через військову форму

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:53 | 8.10.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

У Луцьку до ресторану «Мелодія» не пустили військового нацгвардії через військову форму.

Про це на своїй сторінці написав написав нардеп Михайло Гаврилюк.

“Недавно разом зі своїм побратимом добровольцем Нацгвардії, який зараз у відпустці, проїжджали Луцьк в службових справах (їздили знімати на відео незаконний браконьєрський видобуток гравію у Чернівцях, про що окремо напишу). У пошуках місця, де можна пообідати, натрапили на ресторан «Мелодія». Коли ми хотіли зайти всередину, мого товариша не пустили через те, що він у ВІЙСЬКОВІЙ ФОРМІ! Йому запропонували залишитися за столиком на вулиці.
Хочу наголосити, що мій товариш був тверезий, нормально поводився, на формі були нашивки Нацгвардії.
Ніякі прохання і переконання не подіяли на працівників ресторану, бо у них, бачте, такий «дрес контроль».
То у мене питання: що на Волині робить цей осередок сепаратизму?! В Україні триває війна, військові захищають нас від російських окупантів, а ми відмовляємо їм у відвідуванні закладу харчування? Я на Сході такої кричущої несправедливості не бачив, там військових поважають. Колись так в Америці не пускали африканців, називалось це расизм. Хіба це не те саме?
Звертаюсь до мера Луцька Микола Романюк і губернатора Володимира Гунчика . Прошу взяти це питання під контроль. Чи знаєте ви про такі «правила» і того, хто їх встановив? Цю людину треба визначити, бо вона може бути ворогом нашої країни! А від представників ресторану вимагаю пояснень.
Всім свідомим лучанам пропоную ігнорувати цей заклад, поки там діють такі безглузді правила.”, – написав нардеп




коментарів: 2
  1. Правильно зробили, що не пустили! Військовими статутами військовослужбовцям забороненно вештатися по кабаках у формі!

  2. Правильно зробили що не пустили. Правила є правила і потрібно дотримуватись етикету. І це питання не сепаратизму а культури поведінки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця