<

У Луцьку і ще 19-ти містах знизять тарифи на тепло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
04:23 | 30.12.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарів 9

Згідно з рішенням Кабінету міністрів з нового року тарифи на тепло знизяться для жителів Києва та ще 19 міст, серед яких є і Луцьк.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, – пише ІА Волинські Новини.

За словами глави українського уряду, сума в платіжках повинна зменшитися до 30%.

Як повідомив Гончарук, ідею підтримали Луцьк, Дніпро, Маріуполь, Житомир, Кривий Ріг, Біла Церква, Буча, Обухів, Кропивницький, Сєвєродонецьк, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Черкаси, Чернівці, Чернігів та Київ.

«Це означає, що місцева влада вже ухвалила рішення про корегування тарифів на тепло. Тобто жителі цих міст отримають зменшену комунальну платіжку за тепло!», – зазначив він.

Також Олексій Гончарук поскаржився на те, що не скрізь місцева влада переглянула тарифи і закликав її оперативно здійснити все необхідне, щоб вартість послуг опалення знизилася вже з першого місяця 2020 року.




коментарів: 9
  1. Голова АМУ В.Кличко знизив тариф на опалення в грудні по Києву на 23% (до зниження було 1655грн./Гкал). Пан Сапожніков буде проявляти у цьому питанні таку ж солідарність, як і в підтримці жовтневої заяви АМУ до прем’єр-міністра?

  2. Шо на це скаже Гаврилюк? Чого в Нововолинську таке дороге опалення? Чи збирається він виконувати наказ Прем’єр-міністра України по зменшенню вартості тепла для людей? Чи збирається Гаврилюк ініціювати проведення загальноміських громадських слухань,щодо доцільності його перебування на посаді?

    • Дана постанова розглядається та будуть здійснені коригування.
      І до чого тут Гаврилюк?! які громадські слухання?!!! Якщо в тебе є якісь зауваження чи пропозиції…. ПРИХОДЬ І ПОДІЛИСЬ НИМИ!!!!

      • А до початку опалювального сезону коригування не можна було здійснити? Чому тільки по другій гарапі від прем’єра почали ворушитися? (якщо ще справді почали)

        • До чого тут прем’єр, коли все залежить від цін на енергоносії. Знизились ціни на газ, що є одним з основних складових тарифу, знизиться ціна на теплопостачання.

          • А до того, п*длюки ви брехливі, шо в жовтні ціна газу була така ж як і в грудні, а саме 6.30. І ви, св*лота, разом із своїм мером, у жовтні із кожного кутка кричали, що тариф, в який була закладена ціна газу 8.55, пройшов всі аудити та є єдиноекономічновигідним, і якшо його знизити – то будуть ох які збитки! А самі в той час схеми з куплею-продажею авто крутили (і це тільки те, що лежить на поверхні – а шо там насправді робиться, починаючи від заміни котла на котельні біля “Оснастки” й вкладанні труб на 15-му – одному Богу й відомо). А тепер співаєте, шо то ви самі тариф хочете знизити, і прем’єр тут ні до чого… Й шо б ми без вас, отаких отаких ото піклунів народних, робили би, га?

  3. Для того що вас заспокоїти, “ВЕЛЬМИ ШАНОВНИЙ СЛАВІК”…. Підприємством зроблені перерахунки у зв’язку з нижчою вартістю газу при незмінних інших статтях витрат на 20% відповідно до постанови №1082 за грудень місяць 2019 року.
    ЩАСЛИВОГО І УСПІШНОГО НОВОГО РОКУ!!!!!! ДОБРОТИ І РОЗУМІННЯ, ВИВАЖЕНИХ І ОБДУМАНИХ РІШЕНЬ, поваги один до одного!!!!!!

    • Хах, і кажете до чого тут прем’єр? Якби був ні до чого, то те зниження мало б бути з жовтня місяця, а не “відповідно до постанови №1082 за грудень місяць 2019 року”. Або перерахунок починаючи з жовтня наразі. Нє?
      А так, пане Гаврилюк, покидайте вже труди “праведні” в цей передсвятковий час, та й йдіть хильніть з горя, бо уряд змусив вас своїми же руками обікрасти себе ж на 20% під ялинку. Хоча, думаю, ви там обділеними не залишилися…
      І головне вам побажання – щоб в Новому році рука не втомлювалася самому собі вподобайки клацати)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа