<

У Луцьку зґвалтували 14-річну дівчину: поліція перевіряє інформацію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:03 | 25.10.2020 / Новини / , /
Перегляди
16
/ Коментарі відсутні

У Луцьку на території одного із СТО зґвалтували неповнолітню дівчину. Наразі поліція перевіряє усі обставини події.

Подія сталася 19-го жовтня пізно ввечері. Як відомо, чоловік вступив у статеві відносини з ученицею 9-го класу. Дівчинка – жителька Луцька, – повідомляють Волинські Новини, посилаючись на власні джерела.

Інформацію підтвердила пресслужба ГУНП у Волинській області, зазначивши, що 14-річна дівчина зверталась у лікарню за медичною допомогою, лікарі вже, своє чергою, звернулися у правоохоронні органи з відповідною заявою.

“Повідомлення до поліції надійшло від медиків 24 жовтня вранці: йшлось про те, що в 14-річної дівчини виникли проблеми зі здоров’ям, тому вона була доставлена в лікарню. Неповнолітня розповіла, що за кілька днів до цього мала статеві зносини з повнолітнім чоловіком”, – йдеться на офіційному сайті Національної поліції.

Слідчо-оперативна група встановила особу чоловіка, який вступив в статеві зносини з неповнолітньою. Всі обставини події встановлюють. За цим фактом відомості зареєстровані в ЄРДР за ч. 1 ст. 155 ККУ (природні або неприродні статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку, вчинені повнолітньою особою).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа