<

У Луцьку затримали чоловіка із речовиною, схожою на наркотики

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:36 | 1.04.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Поліцейські охорони у Луцьку помітили чоловіка, який, побачивши службовий автомобіль поліції охорони, змінив напрямок руху та суттєво пришвидшився. При затриманні чоловік нервував та плутався у відповіддях, під час огляду у нього було виявлено паперовий згорток із речовиною рослинного походження зеленого кольору та три поліетиленових пакети із таким самим вмістом.

У Луцьку в чоловіка виявили наркотики, повідомили в Управлінні поліції охорони у Волинській області.

Поліцейські охорони помітили чоловіка, який, побачивши службовий автомобіль поліції охорони, змінив напрямок руху та суттєво пришвидшився. Правоохоронці зупинили чоловіка. Під час бесіди чоловік помітно нервував та плутався у відповідях правоохоронцям.

Під час спілкування з чоловіком поліцейські звернули увагу на те , що зупинена ними особа веде себе незвичайно та сильно нервується, тому запропонували йому показати особисті речі.

Під час поверхневого огляду у даного чоловіка було виявлено паперовий згорток із речовиною рослинного походження зеленого кольору та у правому рукаві светра три поліетиленових пакети із схожою речовиною.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер