<

У Луцьку затримали банду, яка збувала наркотики через інтернет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:43 | 17.08.2020 / Новини / , /
Перегляди
7
/ 1 коментар

У Луцьку члени організованої банди купували наркотики через інтернет, а потім перепродавали їх, роблячи закладки на вулицях міста.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, – передають Волинські Новини.

Особа, матеріали відносно якої виділені в окреме кримінальне провадження, створила кримінальне угрупування, учасником якого був і обвинувачений.

Зокрема, злочинці замовляли через інтернет психотропні речовини, а саме амфетамін та PVP, які в подальшому обвинувачений забирав у вигляді посилок із закладів доставки «Нова Пошта», переносив до місця свого проживання, де фасував та зберігав з метою подальшого збуту.

Щоб не бути викритими, учасники банди розробили план конспірації, зокрема створили чотири веб-сайти та чат у телеграмі. Вони рекламували ці сайти, розміщуючи на них інформацію щодо продажу психотропних речовин, та здійснювали їх збут.

Також злочинці використовували мобільні телефони, за допомогою яких контактували між собою, використовуючи сленгову мову. Група вела свою злочинну діяльність з березня 2018 року по 21 серпня 2019 року.

Обвинувачений робив на вулицях міста закладки, а після того, як отримував відомості про оплату через електронний гаманець системи «EasyPay», надсилав покупцям фото місця закладки.

До слова, обвинувачений та прокурор уклали угоду про визнання винуватості. Тож один з членів банди відсидить за ґратами п’ять років.




один коментар
  1. Їх треба всіх до одного відловити і прив’язувати в парках/скверах до дерев, попутно скидаючи поліції координати “закладки”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота