<

У Луцьку засудили студента за виготовлення та розповсюдження порно

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:51 | 23.07.2019 / Новини / /
Перегляди
33
/ Коментарі відсутні

Луцький міськрайонний суд  ухвалив визнати винним уродженця Луцька, який виготовляв, зберігав та збував відеопродукцію порнографічного характеру.

Про це йдеться у вироці суду, – пише Конкурент.

Так, із грудня 2018 року по 20 лютого 2019 року студент 4 курсу, залучав осіб жіночої статі до виготовлення відеопродукції порнографічного характеру, про що останні не були обізнані. Також за допомогою інтернету здійснив зняття копій відеопродукції порнографічного характеру.

18 січня 2019 року перебуваючи в м. Горохів, за допомогою меседжера «Viber» збув відео порнографічного характеру. А за відео, яке надіслав таким же способом, 4 лютого отримав винагороду – 194 гривні. 20 лютого ж за збут трьох відеофайлів отримав винагороду в сумі 500 грн.

Вже 31 травня 2019 року під час досудового розслідування між прокурором Луцької місцевої прокуратури Урин С.З. та підозрюваним було укладено угоду про визнання винуватості.

Тож суд ухвалив визнати винним студента 4 курсу та призначив покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, якщо він протягом іспитового строку тривалістю 2 роки, не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки. А саме – періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання; не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер