<

У Луцьку за допомогою старих речей рятуватимуть життя солдатам. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 21.09.2014 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
img_1335

21 вересня в Луцьку розпочався благодійний  гаражний розпродаж.

У Луцьку стартувала акція “Врятуй життя солдату”, під час якої кожен охочий зможе допомогти українській армії, придбавши на розпродажі речі, – повідомляє Волинський інформаційний портал.

Організувала розпродаж ВОГО «Фундація розвитку громад». Саме в їхній офіс небайдужі лучани приносили речі, які їм не потрібні. Нині ж все це: одяг, предмети інтер’єру, картини іграшки – на прилавках на Театральному майдані.

За словами волонтерів, гаражні розпродажі дуже популярні як в Україні, так і за кордоном. Нині ж це чудовий спосіб виручити гроші для потреб українського війська. Цікаво, що за збігом обставин у Тернополі сьогодні відбувається така ж акція.

Усі товари мають мінімальну ціну, проте покупці можуть віддати за обрану річ стільки, скільки вважатимуть за потрібне. Варто зауважити, що лучани активно цікавляться розпродажем. Навіть в процесі розкладання товарів на прилавках до волонтерів підходили люди і оглядали крам. До слова, тут же діє вже традиційний благодійний книжковий ярмарок: книжки, котрі пожертвували видавництва та небайдужі лучани, продають, аби передати зібрані кошти воякам на Схід.

Організатори ще не знають, чи буде гаражний розпродаж одноразовою акцією, чи стане доброю традицією, як книжковий ярмарок. Це залежатиме від того, скільки коштів вдасться зібрати. Наразі ж усі охочі можуть придбати речі, які їм до вподоби, і тим самим допомогти солдатам на Театральному майдані з 11 до 17 години.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок