<

У Луцьку з нелегальної АЗС вилучили понад 30 тонн дизпалива

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:19 | 3.07.2019 / Новини / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

У Луцьку викрили «мобільні» АЗС. Місцевий житель здійснював незаконну реалізацію пального на території міста. З незаконного обігу вилучено 32 460 літрів дизельного палива, транспортні засоби та паливно-роздавальні колонки на загальну суму понад 1, 3 мільйона грн.

Правоохоронцями «на гарячому» виявлено факт перекачування  дизельного пального невідомого походження з великогабаритного транспортного засобу у маловантажні фургони, які обладнані єврокубами та паливно-роздавальними колонками, – інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

З вказаних «мобільних» АЗС місцевим жителем здійснювалася незаконна реалізація пального на території міста Луцька. З метою ухилення від сплати податків лучанин здійснював свою діяльність всупереч чинному законодавству, зокрема без державної реєстрації СГД та документів, які засвідчують якість та походження нафтопродуктів.

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено 32 460 літрів дизельного палива, транспортні засоби та паливно-роздавальні колонки. Орієнтовна вартість вилучених ТМЦ становить понад 1,3 мільйона гривень.

Стосовно правопорушників складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч.1 ст. 164 КУпАП (Порушення порядку провадження господарської діяльності).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок