<

У Луцьку в бусі виявили 20 тисяч пачок цигарок та 400 пляшок підробленого коньяку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:15 | 21.09.2020 / Новини / /
Перегляди
239
/ Коментарі відсутні

Правоохоронці на одній з вулиць міста Луцька виявили бус Renault Trafic, яким здійснювалось незаконне транспортування великої партії контрабандних цигарок та фальсифікованих алкогольних напоїв на загальну суму близько мільйонагривень.

Про це інформує Державна фіскальна служба у Волинській області.

В рамках проведення операції «Акциз-2020» та досудового розслідування у кримінальному провадженні за ст. 204 КК України, під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури встановили місцевого жителя, який незаконно транспортував підакцизний фальсифікат з метою його подальшої реалізації жителям обласного центру.

Відтак, правоохоронці провели огляд транспортного засобу марки Renault Trafic, у вантажному відділенні якого виявили та вилучили 20 000 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка та 400 пляшок коньячних виробів, маркованих марками акцизного податку з явними ознаками підробки.

Крім того, вилучили автомобіль марки Renault Trafic, який використовувався для перевезення цигарок та алкоголю. Орієнтовна вартість вилучених ТМЦ становить близько 1 мільйона гривень.

Наразі вирішують питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності, а також проводять весь комплекс заходів з метою притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер