<

У Луцьку у водія авто виявили сім адміністративних порушень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:23 | 20.04.2021 / Новини / , , /
Перегляди
69
/ коментарі 2

Вранці 19-го квітня на вулиці Винниченка патрульні помітили автомобіль Opel Astra, водій якого не виконав вимогу дорожнього знаку 3.21 «В’їзд заборонено» та рухався смугою для громадського транспорту, чим порушив ПДР.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Патрульні зупинили вказаний транспортний засіб, однак водій після зупинки поліцейськими, не ввімкнув аварійну світлову сигналізацію, чим теж порушив ПДР.

Також патрульні помітили, що керманич під час руху не користувався засобами пасивної безпеки, а ремінь безпеки взагалі знаходився пристебнутим поза ним.

Окрім цього, у салоні автомобіля поліцейські помітили маленького пасажира. Водій перевозив дитину, зріст якої менший ніж 145 см, без використання дитячих утримуючих систем, чим порушував ПДР.

Під час перевірки документів, патрульні виявили і тут правопорушення. У керманича був відсутній поліс обов’язкового страхування цивільно правової відповідальності на автомобіль, оскільки він не зареєстрований в установленому порядку.

На керманича скали адміністративні матеріали за ч. 3 ст. 122 (Порушення правил руху і зупинки на смузі для маршрутних транспортних засобів), ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків), ч. 10 ст. 121 (Порушення правил перевезення дітей), ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування), ч. 6 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим в установленому порядку), ст. 125 (Інші порушення правил дорожнього руху) КУпАП.




коментарів: 2
  1. Мене також зупиняли,причина : тимчасові номери не ярко виражені( стандартні номери)- а потім- пішло і поїхало…

  2. Читаємо закон про поліцію, ст. 35. Не правомірні діі поліціі оскаржуємо відразу за номером 102. Ведем відеофіксацію. А голрвне не порушуємо!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер