<

У Луцьку троє чоловіків напали на 45-річного жителя і вкрали понад млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:43 | 29.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ коментарі 2

27-го лютого у Луцьку троє зловмисників напали на 45-річного місцевого жителя, побили його, викрали понад млн грн і втекли на автомобілі. Потерпілого госпіталізували.

Про це інформує поліція Волині.

Зловмисників підозрюють у скоєнні розбійного нападу, поєднаного із насильством на жителя обласного центру Волині та заволодінні понад мільйоном гривень. Правопорушникам загрожує до 15 років позбавлення волі.

Співробітники поліції області встановили особи розбійників. Зловмисників зупинили на автодорозі перед Рівним.

“Розбійників вдалося викрити та затримати завдяки злагодженим і чітким діям підрозділів поліції Волині та поліцейських Києва, Миколаївської та Рівненської областей. Транспортний засіб на якому пересувалися зловмисники та викрадені ними гроші вилучено. Після оголошення затриманим особам підозри, вирішуватиметься питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна”, – зазначив начальник Головного управління Національної поліції України у Волинській області Петро Шпига.

Зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Один із них раніше судимий житель Сімферополя, двоє інших – жителі Миколаївської області.

Слідчі поліції Волині за процесуального керівництва прокуратури за фактом розбою, спрямованого на заволодіння майном у великих розмірах, поєднаного із заподіянням тілесних ушкоджень відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці перевіряють також причетність затриманих осіб до скоєння інших злочинів на території Волині та інших областей. 




коментарів: 2
  1. Куди це так цей місцевий житель міста Луцька йшов з такими копюрами?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок