<

У Луцьку прихильники УПЦ МП розпочали акцію протесту: онлайн трансляція

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:58 | 28.02.2019 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ коментарів 13

У Луцькі на Київському майдані триває акція протесту прихильників УПЦ МП.

Станом на 11:00 їх – більше тисячі. Тримають плакати «Ми є УПЦ», «Припиніть захват храмів», – передає Перший.

Священики в мікрофон співають молитви. Співає хор.

https://www.facebook.com/uoc.volyn/videos/313309022720533/

Нагадаємо, о 10:00 біля приміщення облради у Луцьку розпочалася акція протесту прихильників УПЦ Московського патріархату.

На Київському майдані зібралося близько 20 священиків і орієнтовно півтори сотні людей. Станом на 11.00 людей зібралося більше тисячі. 

В рамках акції протесту мав відбутися хресний хід через центр міста, який чомусь не проводили.

Перед облрадою встановили систему озвучення, читають молебень. Також співає хор.

Свщеники, які очолюють молебень, стоять обличчям до фасаду «білого дому». Кілька чоловіків перед ними тримають хоругви.  

За акцією протесту спостерігають правоохоронці. 

Далі буде…




коментарів: 13
      • В США згідно закону за молитви в чужому храмі~ штраф священнику 10000$. А у нас недо-демократи дозволяють грабунок, розбій, зрізання замків, побої людей та інше. Який зараз час? Це в дикій та відсталій Індії, де ще приносять людські жертви~ нині жителі нападають на православних. А в нас~це тисячолітня віра! Вона сповідує загальнолюдські цінності. Сумно~ до чого докотилась влада. Але Бог поругаємий не буває!

  1. Ой-йой, наші “сповідники” і “новомученики” волинські, Володимире і Нафанаїле! Днями, ночами молитесь за мир. А миру вам немає. Священники розбігаються, парафії втрачаються, громади переходять. Архиєреї УПЦ докерувалися. Відомі їхні зневаги, крики, купівлі-продажі, погрози підлеглим. Дія Духу Святого? Чи вже масові брехні про розкол і благодать?

  2. Російські попи прийшли на нашу землю за військовим чоботом по трупам наших козаків, так як і католицизм. Нація відродилась і відродила те що було у них забрано у 17ст. Тепер вони безробітні бач стали, приходи переходять до дідівської церкви, і за демократію згадали. Архів вселенської церкви збережений, і знає що Київський престол освячений Константенополем, а Московський Києвом. І не навпаки!!!

  3. Демократію ніхто не згадує, адже саме голос народу колись віддав Іісуса Христа на страждання. А кого обрали? Беззаконника й розбійника- зате нац.героя Варраву. 1 в 1 як зараз. Про козаків згадали? Хто вони були? Другосортні вояки, шалапути з кримінальним минулим? Хто платить за того й воюють? Почитайте О.Бузину й знатимете хто наш реальний ворог. Щодо Стамбулу~ так, вони передали віру, але потім їй зрадили. А Москва нас боронила й замінила палаючий від татар Київ. Волинський Петро монах із Ратна переніс метрополію. Його мощі лежать у Кремлі! Забули? Найбільша проблема українців- невігластво. Амінь.

  4. Це не акція протесту – це молитовне стояння за свою віру. Подумайте, люди, а може завдяки молитвам саме цих священників у нас є врожай, нас оминають катаклізми… До речі, перевірте інформацію, чи храми так званого Київського патріархату вже перейшли в ПЦУ. Напевне ні, бо Філарет до нині позиціонує себе як “патріарх”. Так подивіться, що говорив Філарет в 80-х, на початку 90-х, або Симеон. Невже той, що збрехав один раз не може Вас обманути другий раз. Невже Ви справді вірите, що Ваш однокласник, який став священником, пропагує ворожнечу і т.д., не хочу описувати той бруд, який Ви виливаєте в сторону священників. “Хто має вуха, той чує”. Походіть на служби і почуєте про що і за кого там моляться. Слава Богу!!!!!!!!!!!!!!!!

    • А ще можна знайти що Вячеслав Максимович Чорновіл про Філарета говорив,так цей точно не збрехав.

  5. І це в нас на західній Україні !!!!! Люди !!! Коли ви з себе виженете рабську психологію яку вам в голови вдовбили московські попи.

  6. Релігія це опіум для народу. Несподівано, що в Луцьку така кількість представників Кацапстану.

  7. Цікаво, а чи всі коментарі тут в підтримку МП з 19+ корінні волиняни? Коли ви вже прозріє той народ? Припиніть перекручувати історію прихильники Московії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер