<

У Луцьку попри заборону торгують російським хлібом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:32 | 9.10.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарів 6

Хліб марки Harry’s, виготовлений у Московській області, продають у луцькому гіпермаркеті «Там-Там».

Про це написав у Facebook лучанин Ігор Пєсков, повідомляє Gazeta.ua.

«Вершина цинізму від «Там-Там» у Луцьку — імпортований із Московії хліб американського бренду Harry’s! Ви там вже геть об сосну вдарились?

Хліб, Карл! Із самого Солнечногорська (місто Московської області). Та ще й замішений на одній хімії та строк зберігання якого 2 місяці. І куди? На бандерівщину! А ціна. Норм? Ковтнете? Геть подуріли. Сподіваюсь, вам люди поставлять мізки на місце», – написав чоловік.

Слід зазначити, що імпорт хліба з Росії до України заборонений відповідно до постанови від 30-го грудня 2015-го №1147 «Про заборону ввезення на митну територію товарів з походженням із Росії». Строк дії продовжили до 31-го грудня 2018-го року.




коментарів: 6
  1. шо роблять, падлюки ! а неуважні патріоти купують, а потім напевно вмирають ! це мабудь відповіть клятого путіна на цукерки пеці, які продають в рашке і які не можна істи !

  2. А в московських супермаркетах торгують заправкой для борща виготовлену у смт. Торчин, та й кіпіш по даному товару ніхто не піднімає, на кожен товар є свій покупець….

    • ой, та там більшисть і не чула, шо рашка з Україною воюе, шо з них візьмеш….

  3. “Бійтесь байдужих, бо з їхньою мовчазною участю коїться зло…” Якби кожен проявив свою позицію, багато чого в нашій державі не сталося б…

    • точно ! бензину від батьки вже не стае, через рік і газу не стане ! а все завдяки небайдужим ! сподіваюсь, Дніпро клятий путін всеж не перекрие, а тільки лякае…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа