<

У Луцьку померла жінка від лімфоми та супутнього захворювання COVID – 19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:31 | 26.04.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Луцьку померла пацієнтка відділення гематології Волинської обласної клінічної лікарні, яка протягом останніх трьох тижнів знаходилась у медзакладі з діагнозом гострий лейкоз. Тест на коронавірус, який взяли у хворої 23-го квітня, показав позитивний результат.

Про це повідомив очільник Волинської обласної клінічної лікарні Олександр Дудар телефоном розповів журналістам Суспільного Волині.

Нагадаємо, що станом на 10:00 26-го квітня у Волинській області зареєстровано 29 нових випадків захворювання на коронавірус. Усього в області у 241 людини діагноз COVID – 19, якій лабораторно підтверджений методом ПЛР.

Начальниця управління інформаційної політики та цифрової трансформації ОДА Карина Мариневич зазначила, що 11 нових хворих – медпрацівники та пацієнти відділення гематології обласної лікарні.

“Чотирьох пацієнтів, які контактували з померлою, перевели у тимчасовий інфекційний госпіталь. Вони ізольовані, отримують необхідне лікування. Шість медиків, працівників гематологічного відділення з діагнозом COVID – 19 перебувають вдома на самоізоляції”, – каже в.о. директора Волинської обласної клінічної лікарні Олександр Дудар.

За добу надійшло 54 повідомлення про підозру на коронавірусну інфекцію. В області методом ПЛР обстежено 1651 людина. 6 випадків хвороби завершились летально. Одужало 48 осіб.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер