<

У Луцьку поліція затримала квартирних злодіїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:27 | 19.12.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

18-го грудня оперативники Луцького відділу поліції викрили двох жителів Ковеля у скоєнні в обласному центрі квартирної крадіжки.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Слідчі оголосили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від трьох до шести років позбавлення волі.

18-го грудня в Луцьку співробітники кримінальної поліції затримали двох раніше судимих жителів Ковеля, 39 та 30 років, які обікрали помешкання 32-річної місцевої жительки. Шляхом підбору ключа зловмисники проникли до квартири волинянки й викрали ювелірні вироби на майже 7 тис. грн.

Викрадені речі поліція вилучила.

«Правопорушників затримали за ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі оголосили їм про підозру в скоєнні крадіжки з проникненням у житло – ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваним міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – зазначив начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

Правоохоронці обґрунтовано підозрюють, затриманих правопорушників, у вчиненні щонайменше п’яти кваліфікованих крадіжок із помешкань громадян.

Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок