<

У Луцьку під час нічного патрулювання поранили самооборонівця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:49 | 27.05.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

У Луцьку в ніч з 25 на 26 травня правопорушник ножем поранив представника ГО «Самооборона Волині». Постраждалому наклали 10 швів на обличчі.

Близько 3-ї години ночі з 25 на 26 травня під час патрулювання Луцька представнику ГО “Самооборона Волині” Антону С. правопорушник завдав тілесні ушкодження у вигляді глибоких різаних ран., – повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Відомо, що постраждалому в лікарні накладено десять швів на обличчі.

Відкрито кримінальне провадження, правоохоронцями наразі відбувається кваліфікація дій зловмисника. Його особу встановлено.

Крім того, з боку останнього пролунали погрози на адресу самооборонівців про можливість у близькому майбутньому застосування ним вибухових засобів.

“Доки одна частина лучан вночі “тусить”, інша спокійно відпочиває, іноді й не дуже через п’яних та шумних дебоширів.

Чергові ГО “Самооборони Волині” тим часом продовжують нести службу з охорони громадського порядку в Луцьку упродовж п’яти з половиною років поспіль. Наголошую, добровільно і на громадських засадах. Під час нічного чергування відбулася надзвичайна ситуація. Згідний, що лучани повинні знати про дану подію, щоб забезпечити громадський та журналістський контроль під час розслідування та при розгляді справи у суді”, – підтвердив дану інформацію луцький громадський активіст Олександр Ніколайчук




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер