<

У Луцьку перевізників каратимуть за бруд у маршрутках

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:43 | 16.08.2019 / Новини / /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Луцькі депутати хочуть притягувати до відповідальності перевізників за безлад у тролейбусах та маршрутках, зокрема за брудні сидіння чи неохайний салон.

Про це розмовляли у контексті розгляду питання «Про виконання бюджету міста Луцька за І-ше півріччя 2019-го року» під час засідання постійної комісії з питань соціального захисту, материнства та дитинства, освіти, науки, культури та мови сьогодні, 16 серпня, – повідомляють Волинські Новини.

«Питання наших перевезень – надзвичайно важливе для міста і для людей. Відомо, що кількість пасажирів у нашому транспорті – збільшується, зокрема у тролейбусах. Проте люди часто незадоволені якістю перевезення, брудними маршрутками та тролейбусами, забрудненими стільчиками тощо. Якщо ми фінансуємо чи співфінансуємо перевезення з державного бюджету, а люди сплачують податки, і це, відповідно, лягає на плечі людей, то й послуги потрібно надавати якісно. Такі речі повинні йти на користь нашим громадянам. Це питання не лише до вас як до розподільника бюджету, а й до начальників управлінь», – звернулась до виконувача повноважень директора департаменту фінансів та бюджету Людмили Гаврилевської депутатка Тетяна Янчук.

Своєю чергою, Людмила Гаврилевська зазначила, що понад 38 мільйонів гривень виділили перевізникам з бюджету міста у якості компенсації за пільгові перевезення. Тому, на думку депутатів, природньо вимагати у перевізників хоч якоїсь поваги до своїх пасажирів, хоча б у якості порядку та чистоти у салонах транспортних засобів.

Раніше йщлося про те, що луцькі маршрутники наражають людей на небезпеку, не ремонтуючи своєчасно транспорт, а «латаючи» його доволі дивним способом.




один коментар
  1. Не завадило б і в Нововолинську зайнятися питанням дотримання чистоти у маршрутках. Конкретний приклад – маршрутки, які їздять на Поромів і Млинище через Шахту №1 (Iveco, Mercedes). Усередині цих розвалюх стільки бруду, що з нього можна зліпити ще одну маршрутку. Якщо надворі дощ, то в маршрутці також дощ. Якщо різко вдарить мороз, то Iveco може запросто заглохнути посеред дороги. Я не розумію як такі розвалюхи проходять тех огляд – там все тримається на дротах і саморізах. Але це єдині маршрутки, які їдуть у ці села і в людей немає вибору. Так і живемо…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер