<

У Луцьку намагалися викрасти дитину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:40 | 10.10.2019 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

9-го жовтня поблизу школи № 5 у Луцьку хотіли викрасти дитину – учня шостого класу намагався затягнути в авто чоловік.

Інформацію про інцидент опублікувала в мережі Maria Ahmetshina, – передають Волинські Новини.

Зі слів жінки, чоловік на чорному джипі хотів затягнути в авто (білий салон) дитину, але хлопчик вирвався. Чоловік був високий, великої, міцної статури.

«Чоловік спустив велику собаку на дитину. Слава Богу, все закінчилось добре. Дитина втекла. Ледь дихаючий прибіг, не міг говорити взагалі і заїкався протягом півтори години, просто заїкався! Прошу класного керівника попередити керівництво школи щодо безпеки дітей! Та всіх попереджаю про ситуацію. В поліції та медичній службі все зафіксовано», – йдеться у дописі.

У коментарі виданню факт підтвердили у пресслужбах патрульної поліції та ГУНП Волині.

Зі слів мами хлопчика, як інформує пресслужба патрульної поліції, близько 19.20 невідома особа чоловічої статті хапала малолітнього сина, учня 6 класу, за руку та випускала на нього з автомобіля собаку, який вкусив дитину за праву руку.

Тим часом, у пресслужбі волинської поліції зазначили, що заявниця відмовилася від написання заяви.

9 жовтня, до поліції надійшло повідомлення від 39-річної лучанки про те, що невідомий чоловік наче намагався викрасти її малолітнього сина.

«Виклик був. На місці події викликали патрульну поліцію. Мама, яка і повідомила про інцидент, відмовилася від написання заяви. Написала зустрічну заяву, що немає жодних претензій», – прокоментували у ГУНП Волині.

Відомості зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Поліція проводить ретельну перевірку цього повідомлення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер