<

У Луцьку на переході автівка збила 10-річну дитину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:12 | 5.09.2020 / Новини / , /
Перегляди
4
/ коментарі 2

У Луцьку 5-го вересня приблизно о 13:30 на переході на вулиці Дубнівській автомобіль ГАЗ збив 10-річного хлопчика. Від отриманих травм дитина померла у лікарні.

За попередньою інформацією, двоє хлопців 10 і 13 років переходили дорогу на переході. Маршрутка, яка рухалася крайньою правою смугою, пропустила пішоходів, натомість автомобіль ГАЗ, що їхав лівою смугою, не зупинився. Про це інформує пресслужба ГУНП в області.

“5-го вересня пообіді 50-річний водій транспортного засобу ГАЗ-3307 здійснив наїзд на 10-річного хлопчика”, – йдеться у повідомленні.

З важкими тілесними травмами дитину доправили у реанімаційне відділення Волинської обласної дитячої лікарні. Там, через годину після ДТП, від отриманих травм хлопець помер.

Нині вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

Деталі автопригоди з‘ясовують слідчі.

До слова, пішохідний перехід на вулиці Дубнівській – один із найнебезпечніших у місті. На цьому місці вже траплялися дорожньо-транспортні пригоди, які мали летальні наслідки. Тож лучани просили встановити тут камеру автоматичної фіксації.




коментарів: 2
  1. Светофоры нужно ставить с кнопочой активацией .Ребёнка жалко,а власть муд…ки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер