<

У Луцьку готувались до “теракту”. Відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:20 | 17.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
учения_2

У  Луцьку рятувальні служби, медики та міліціонери провели навчання, під час яких відпрацьовували роботу різних служб на випадок теракту.

Навчання проходили в п’ятницю, 17 жовтня, в одному з місцевих готелів, – повідомляє IA ZIK.

Основна мета таких навчань – не просто вміти вчасно надати першу допомогу постраждалим, а й відпрацювати колективну роботу різних служб. Адже від злагодженої роботи медиків, надзвичайників та пожежних залежить не одне життя.

«Навчання такого масштабу ми проводимо вперше. Головне зараз відпрацювати спільну роботу різних служб і волонтерів. Є чимало потерпілих, тому карети швидкої допомоги працюють у посиленому режимі: тільки доставивши потерпілого, медики одразу ж повертаються на місце теракту. Якщо б  така надзвичайна ситуація сталась у  реальному житті, то ми б залучили ще й бригади із району», – зазначив головний лікар Центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Олег Куц.

«Тут дівчина отримала відкритий перелом. Ми вже наклали шину і дали протишокові препарати. Постраждалу зараз відправлять у найближчу лікарню, а бригада повернеться сюди», – розповіла лікар швидкої допомоги Ірина Аникушина.

Під час того як працівники МНС та медслужби виносили постраждалих та надавали їм першу медичну допомогу, міліціонери оточили територію та стежили за порядком: «Ми забезпечили порядок по усьому периметру і намагаємось створити такі умови, аби наші колеги могли якнайкраще виконати свою роботу», – додав один із міліціонерів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок