<

У Луцьку двоє дорослих і дитина отруїлися невідомою речовиною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:22 | 19.01.2021 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

18-го січня у Луцьку патрульні допомогли медикам шпиталізувати трьох мешканців будинку, які отруїлися невідомою речовиною.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

18 січня ввечері, патрулюючи на вулиці Потебні, що у Луцьку, інспектори помітили, як на великій швидкості в напрямку вулиці Львівської проїхали карети екстреної медичної допомоги.

Патрульні прийняли рішення слідувати за медиками, аби допомогти їм. Як виявилося, біля будинку, де зупинилися автомобілі медиків, мешканці отруїлися невідомою речовиною.

19-го січня лучан, які отруїлися невідомою речовиною, вже виписали додому, – розповів Суспільному завідувач відділення Луцької міської клінічної лікарні Олександр Бойко.

11-річна дитина досі лишається у лікарні.

Видання побувало у квартирі, де сталася подія, лікарні та поспілкувалися із соцслужбами.

Подія трапилася напередодні на вулиці Потебні, 44. Керівник обласного Центру екстреної допомоги Володимир Шмаль розповів, що отруїлися мешканці однієї квартири: 62-річна жінка, 32-річний чоловік та дитина 11 років. Людей доставили до медзакладів міста.

У квартирі, де отруїлися двоє дорослих та дитина проживає 12 людей, – розповів один з жителів помешкання – Анатолій. Чим саме отруїлися його рідні не каже.

“Одна грубка гріла. Хотів другу запалити, а тяги не було і пішло на низ, димар був забитий. Я ж на кришу не залізу. Ось така єрунда зробилася. Я їх сюди привожу, бо з лікарні їду і їх сюди усіх забираю”, – каже родич отруєних.

Медики кажуть, дорослих доставили у лікарню з підозрою на отруєння чадним газом. Згодом цей діагноз не підтвердився.

“Був проведений біохімічний аналіз, це не підтвердилося і сьогодні на даний час ці пацієнти є стабільні”, – розповів завідувач відділення Луцької міської лікарні Олександр Бойко.

В обласній дитячій лікарні, куди доставили 11-річну дитину розповіли, що неповнолітній особі поставили діагноз “токсична дія оксиду вуглецю”. Як розповів телефоном лікар Ігор Дородних, – дитині в реанімації провели кисневу терапію та детоксикацію. Її стан із позитивною динамікою, тому дитину перевели в педіатричне відділення.

Сусіди родини повідомили, що сім’я є неблагополучною.

Телефоном начальник служби у справах дітей Луцької міської ради Федір Шульган розповів, про цю сім’ю знають, адже рік тому мешканці будинку зверталися до них зі скаргою на родину.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер