<

У Луцьку чоловік погрожував замінувати та підпалити Волинську ОДА

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:17 | 29.12.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Вночі 29-го грудня чоловік у камуфляжній формі погрожував замінувати Волинську обласну державну адміністрацію.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції, – пишуть Волинські Новини.

До співробітників охорони Волинської обласної державної адміністрації підійшов чоловік, котрий повідомив, що він замінував приміщення установи. Охорона викликала поліцію, – повідомили на сайті поліції Волині.

Так, близько третьої години ночі патрульні отримали виклик про вибух, підпал, замінування та інші загрози життю людей у будівлі Волинській облради.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили особу в камуфляжній формі. Чоловік мав при собі рюкзак. На запитання, що він тут робить, відповів, що хоче добитись справедливого покарання для тих, хто розстрілював Небесну сотню.

Тож на місце події викликали психолога та слідчо-оперативну групу ГУНП.

Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника, ним виявився 31-річний житель Луцька. Його затримали. За фактом неправдивого повідомлення про підготовку вибуху поліція розпочала кримінальне провадження. Санкція статті передбачає, зокрема, до шести років позбавлення волі.  

Зазначимо, що 28 грудня під прокуратурою Волинської області відбулася акція протесту. Активісти виступили проти обміну ексберкутівців на полонених українців.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа