<

У Луцькому районі Опель збив 10-річну велосипедистку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:14 | 26.04.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

25 квітня, на перехресті вулиць Борохівська-Садова в селі Липини автомобіль «Opel Vivaro» збив 10-річну велосипедистку. Постраждалу автомобілем швидкої медичної допомоги доставили у лікарню. За фактом автопригоди поліція розпочала кримінальне провадження.

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері. За кермом автомобіля перебував 38-річний житель Рівненської області. Водій допустив наїзд на 10-річну велосипедистку, яка перетинала проїжджу частину у невстановленому місці, – повідомляють у секторі комунікації поліції Волині.

Внаслідок автопригоди дитина отримала тілесні ушкодження. Її автомобілем швидкої медичної допомоги доставили у приймальне відділення Волинської обласної дитячої лікарні. Після надання медичної допомоги не госпіталізовувалася.

За фактом ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер