<

У Луцькому районі на смерть збили 22-річного велосипедиста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:18 | 12.12.2019 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

11-го грудня у селі Лище Луцького району внаслідок ДТП загинув 22-річний чоловік. Винуватець дорожньо-транспортної пригоди покинув місце аварії і зник у невідомому напрямку.

Про це Волинським Новинам повідомили односельці загиблого Сергія Поліщука.

Зі слів одного із сусідів загиблого, ДТП трапилась у ніч з 11-го на 12-те грудня на початку села Лище.

“11-го грудня вночі на початку села автомобіль збив на смерть мого сусіда Сергія, який повертався додому пізно вночі. На ньому живого місця не було. Таке відчуття, ніби машина летіла з шаленою швидкістю – настільки знівечений був і велосипед, і сам Сергій. Його лише нещодавно виписали з лікарні. Є інформація, що його збив п’яний водій з Лища. Перед тим цей же водій з пасажирами вдарили авто біля заправки, а тоді вже скоїли наїзд на Сергія. У поліції знають, хто це зробив, але замовчують інформацію”, – повідомляє чоловік.

Односельчанка загиблого також має таку інформацію.

“Учора близько 2-ої години ночі у ДТП загинув наш сусід – 22-річний Сергій. Він йшов біля дороги, ведучи у руках велосипед. Винуватець інциденту втік. Його розшукують”, – розповідає жінка.

Повідомлення підтвердили у секторі комунікації ГУПН у Волинській області.

“На жаль, учора, 11-го грудня, близько півночі, у селі Лище трапилась ДТП із летальним наслідком. Водій на невідомому транспортному засобі збив велосипедиста 1997-го року народження. Унаслідок отриманих травм чоловік загинув на місці події. Водій втік з місця ДТП. Поліція за фактом смертельної ДТП розпочала кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 ККУ – мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинила смерть потерпілого. Дії правоохоронців спрямовані на встановлення особи водія, який скоїв смертельну дорожньо-транспортну пригоду», – розповів речник нацполіції Віктор Гомоль.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок