<

У Луцьку ванна кімната обвалилася прямо на вулицю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:19 | 5.10.2022 / Новини / , /
Перегляди
1675
/ 1 коментар

В одному з будинків на проспекті Перемоги в Луцьку ванна кімната рухнула на вулицю. Дерев’яне перекриття будинку обвалилося просто перед входом у під’їзд. Тепер над головою мешканців, які виходять з дому, – велика дірка, крізь яку можна побачити залишки ванної. 

Біда спіткала молоде подружжя, яке з дитиною проживало в одній з осель. На щастя, у момент трагедії ні в приміщенні, ні на вулиці нікого не було, йдеться у сюжеті 12 каналу. 

Чоловік, який мешкає на першому поверсі, каже, що гуркіт був жахливий. Проте, запевнив, що не дивується, що така оказія трапилася. Адже у приміщенні не було комунікацій: власники спеціально провели воду, щоб користуватися ванною кімнатою. 

Сусід каже, що в тій ванній кімнаті часто протікало – власне, це й могло спричинити обвал. 

У ДСНС розповіли, що поки вини господарів квартири не розглядають – ймовірно, причина обвалу пов’язана з віком будівлі. Проте це досліджуватимуть відповідні фахівці. 




один коментар
  1. Що хотіти, будинки ж при совітах не на віки зводилися. Тільки хоч на наші місцеві архітектурні шедеври зверніть увагу. Одні тільки “хрущовки” були розраховані на 40-50літ… А зводилися у яких роках?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер