<

У Луцьку відбувся Третій молитовний сніданок Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:05 | 10.09.2021 / Новини / , /
Перегляди
756
/ Коментарі відсутні

10-го вересня о 09:00 розпочався молитовний сніданок в приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

На нього зібралися близько 200 учасників. Цьогоріч захід приурочено 30-й річниці незалежності України, повідомляють Волинські Новини.

Взяти участь у заході було запрошено народних депутатів України, представників релігійних організацій, меценатів, бізнесменів, науковців, медиків, педагогів, учасників бойових дій.

Мета Третього молитовного сніданку – збір коштів на діагностичне обладнання для неонатального центру Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства і дитинства.

Як зазначають, традицію проведення молитовних сніданків у Луцьку започаткували в червні 2018-го року. Під час Першого молитовного сніданку Волині, який об’єднав представників різних конфесій та партій, вдалося зібрати понад пів мільйона гривень на придбання гемоаналізаторів для раннього виявлення у дітей онкологічних захворювань крові.

Другий молитовний сніданок, що відбувся 31-го травня 2019-го року, було приурочено до Дня захисту дітей. На ньому гості збирали кошти на дихальний апарат для Волинського обласного перинатального центру.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця