<

У Луцькому СІЗО викрили канал збуту наркотиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:12 | 8.10.2022 / Новини / , , /
Перегляди
180
/ Коментарі відсутні

6-го жовтня правоохоронці припинили діяльність каналу збуту наркотичних речовин у Луцькому СІЗО.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Правоохоронці у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, викрили злочинну діяльність 38-річного лучанина. Волинянин налагодив схему збуту наркотичних засобів у Луцькому СІЗО. Поліцейські задокументували п’ять фактів поставок та збуту психотропних речовин на території установи.

6 жовтня під час проведення санкціонованих обшуків у СІЗО та за місцем проживання фігуранта правоохоронці вилучили пакет з порошком білого кольору, схожим на амфетамін, засоби зв’язку, платіжні картки різних банків. Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

До слова, зловмисник заарештований та перебуває у СІЗО за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж, вчинений у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану.

Нині вирішується питання про оголошення фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Слідство триває.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер