<

У Луцькому районі державі повернули особливо цінні землі, які коштують понад 50 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:13 | 8.07.2022 / Новини / /
Перегляди
286
/ Коментарі відсутні

За втручання прокуратури у Луцькому районі у власність держави повернули особливо цінні землі вартістю понад 50 мільйонів гривень.

Про це повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

Господарський суд Волинської області задоволив позов Волинської обласної прокуратури в інтересах Головного управління Держгеокадастру в області та Національної академії аграрних наук України до Копачівської сільської ради й одного з фермерських господарств про витребування у власність держави земельних ділянок загальною площею 46 га й вартістю 51 мільйон гривень.

Прокурори з`ясували, що у ході проведення інвентаризації земель особливо цінні землі державного підприємства «Перше травня» Волинської державної сільськогосподарської дослідної станції Інституту картоплярства Національної академії аграрних наук України були неправомірно віднесені до земель, не наданих у власність та користування, у подальшому незаконно передані з державної власності у комунальну, а згодом – у користування фермерського господарства.

За прокурорського втручання землі, які незаконно вибули із державної власності та користування державного підприємства, повернули у власність держави.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер