<

У лучанки з шиї зірвали золотий ланцюжок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:20 | 15.07.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Ввечері 14 липня у Луцьку двоє молодиків 2001-го та 1997-го років народження підійшли позаду жінки та зірвали з її шиї золотий ланцюжок. Крім того, у ніч на 15-т липня двоє невідомих викрали у чоловіка годинник.

Про це інформує прес-служба патрульної поліції Волині.

Ввечері в неділю 14 липня до поліції зателефонувала лучанка і повідомила, що двоє невідомих осіб підійшли до неї позаду та зірвали з шиї золотий ланцюжок, після чого втекли.

Патрульні прочесали прилеглу територію, обстежили вулиці трохи далі, опитали перехожих. Підозрілих осіб, які б підійшли під орієнтування, помітили на вулиці Набережній.

Ними виявились молодики 2001 та 1997 років народження, волиняни. Обох затриманих та потерпілу доставили до міськвідділку поліції, де передали слідчому.

Схоже пограбування трапилось у ніч на 15 липня. На проспекті Соборності двоє невідомих осіб викрали в заявника годинник і втекли.

Обстежуючи прилеглі території, поліцейські виявили чоловіків, які підійшли по орієнтуванню. Згодом у міськвідділку їх упізнав потерпілий. Затримані 1979 та 1987 років народження. Далі з ними працював слідчий.




один коментар
  1. Треба збільшувати штат в Новіку , позвільняти і замінити всіх діючих замів на адекватних поліцейських, щоб наші працювали не гірше луцьких. А то одні не знають за що хапатись бо купа заяв, а інші їм заважають попиваючи кавучай з бандюками – то заява якимось чином пропаде, то замнуть якусь справу. Не буде порядку в місті поки старе кодло тут всім заправляє

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер