<

У Лондоні біля чоловіка, який засмагав у своєму дворі, впав труп з літака

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:17 | 3.07.2019 / Новини / , /
Перегляди
115
/ Коментарі відсутні
Близько 15:00 години в неділю 30 червня на чоловіка, що засмагав у своєму саду лондонського району Клепхем, прилетів труп, що випав із літака.

Як розповів поліції сусід, він почув удар і визирнув з вікна. Тоді він і побачив тіло і бризки крові на стінах сусідського двору. Труп впав в метрі чоловіка, що приймав сонячні ванни. Про це пишуть українські новини з посиланням на російська службу BBC.

Приголомшені тим, що трапилося, місцеві жителі викликали поліцію. Труп, як виявилося пізніше, випав з відсіку шасі літака авіакомпанії Kenya Airways при підльоті до столичного аеропорту Хітроу.

У Скотленд-Ярді припускають, що тіло належало безбілетнику. Пасажир взяв з собою воду та їжу, яку пізніше виявили у відсіку шасі, де переховувався чоловік. Переліт з Найробі до Лондону триває майже 9 годин.

Особу передбачуваного безбілетника у поліції поки не встановили.

“Спочатку я подумав, що це бродяга спить в саду. На ньому був одяг, все таке. Але потім, придивившись, я побачив сліди крові на стінах внутрішнього двору. Його голова була дивно повернена. Я відразу зрозумів, що він впав”, – розповідає сусід.

За його словами, ще до поліції на місце події приїхав плейнспоттер – любитель спостерігати і фотографувати літаки – і сказав, перевіривши мобільний додаток, що літак летів з Найробі.

“Я поговорив з представниками Хітроу. За їх словами, таке відбувається приблизно раз у п’ять років”, – продовжив сусід.

Спроби здійснити переліт без квитків у відсіку шасі вживаються неодноразово. Однак навіть у випадках, коли долетіти до місця призначення вдається, організм людини страждає від тяжких наслідків через переохолодження й нестачі кисню.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер