<

У Локачах п’яний водій хотів «порішати» з патрульними за 10 тисяч, проте заплатить менший штраф

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:43 | 8.08.2020 / Новини / , /
Перегляди
56
/ Коментарі відсутні

У смт Локачі п’яний водій КІА хотів відкупитися від поліцейських за понад 10 тисяч гривень хабара. Натомість за рішенням суду він заплатить меншу суму штрафу, ніж запропонований хабар, – 8 тисяч 500 гривень.

Про це йдеться у вироку Локачинського районного суду Волинської області, пишуть Волинські Новини.

21 березня 2020 року на службовий планшет групи реагування патрульної поліції надійшло повідомлення про порушення правил дорожнього руху в селі Міжгір’я Локачинського району: водій автомобіля сірого кольору перебуває у стані алкогольного сп’яніння та рухається в напрямку смт Локачі.

Згодом поліцейські виявили та зупинили на вулиці Незалежності в Локачах автомобіль КІА SPORTAGE, в якому перебував нетверезий водій.

Йому запропонували пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння. Погодившись, водій присів на заднє сидіння службового автомобіля патрульних для оформлення відповідних документів. Проте тут же попросив, щоб його відпустили й запропонував поліцейським хабар – 10 тисяч 200 гривень, поклавши гроші між сидіннями.

Таким чином водій надав правоохоронцям неправомірну вигоду за непритягнення його до адміністративної відповідальності.

Відзначимо, що обвинувачений та прокурор уклали угоду про визнання винуватості, тож водій заплатить штраф 8 тисяч 500 гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок