<

У Любомльському районі намагалися переправити цигарки до Польщі квадрокоптером

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:29 | 30.09.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 3

29-го вересня Офіцерами ВВБ Держприкордонслужби припинено чергову спробу переміщення до Польщі сигарет за допомогою квадрокоптера.

Підрозділом внутрішньої безпеки по Луцькому прикордонному загону Північного регіонального управління Держприкордонслужби підтверджено отриману інформацію про можливе незаконне переміщення тютюнових виробів з території України до Польщі за допомогою малого літального апарату на ділянці відповідальності загону, – повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

У зв’язку з цим напрямок н.п. Старовойтове (Україна) –  н.п. Бердище (Польща) було посилено додатковим прикордонним нарядом.

Як результат, співробітниками ВВБ спільно з військовослужбовцями відділу «Рівне» Луцького загону було встановлено місце можливого підйому малого літального апарату. В ході подальших пошукових заходів було виявлено 3 чорні пакунки з тютюновими виробами та МЛА типу «Дрон».

Наразі оперативним шляхом встановлюються особи, які можуть бути причетні до організації протиправній діяльності на державному кордоні України.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер